Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 50,-
Winkel in Driebergen
Kinderkleding en meer

Disclaimer

DISCLAIMER

Hoewel Maintje ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, zijn kennelijke druk- en zetfouten niet bindend.

Prijzen
Onze prijsinformatie is met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er foutieve informatie wordt verstrekt. Hoewel wij trachten deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten worden ontleend.

Kleuren
Wij kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de kleding in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van uw computer.

Persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die u aan ons opgeeft zoals naam, adres en geboortedatum of gegevens die wij verkrijgen via een sollicitatie of aanmelding via de webshop/nieuwsbrief. De gegevens worden opgeslagen binnen Maintje. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.

Waarom verzamelen wij gegevens en om welke gegevens gaat het?
Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. Wij gebruiken de opgeslagen informatie om u te informeren over Maintje. Het kan gaan om het sturen van informatie over activiteiten in onze winkels of het doen van aanbiedingen. Indien u er geen prijs op stelt dat Maintje uw gegevens gebruikt voor directe marketingdoeleinden kunt u contact opnemen met:
Maintje 
Traay 52
3971GP Driebergen
06-43739801

Hoe kunt u toegang krijgen tot de geregistreerde gegevens?
U hebt het recht om contact met ons op te nemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die wij van u hebben geregistreerd. Indien ze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kunt u ons verzoeken de gegevens te corrigeren of te verwijderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 50,-
Winkel in Driebergen
Kinderkleding en meer