Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 50,-
Winkel in Driebergen
Kinderkleding en meer

Maintje.nl komt naar jou toe deze herfst!

  • Geplaatst op
  • Door Germaine
  • 0
Maintje.nl komt naar jou toe deze herfst!

Nu ook te vinden op de leukste streekmarkten in de regio Utrecht

Ja echt waar, wij komen naar jou toe!

Omdat we zulke leuke reacties op ons assortiment krijgen en veel vragen of jullie onze kinderkleding "live" kunnen zien, gaan wij verder dan alleen de webshop. We staan op de leukste streekmarkten in de regio Utrecht. 

Op de woensdagen vind je ons op de gezellige markt in Vianen en op zaterdagen op de grote, bruisende markt in Nieuwegein.

In de webshop zien wij niet al jullie reacties, maar op de markt wel en wat geeft dit ons energie. Dit is toch wel waar wij het voor doen! Wat gaaf, wat tof dat jullie er zijn, wat een leuke stijlen, deze kinderkleding en prijzen missen we hier, jullie brengen wel gezelligheid! Dit horen we elke keer weer en bevestigd dat wij op de goede weg zijn met onze kinderkleding. Wij selecteren de kleding op onze eigen kinderen, de een stoer, de ander meisje-meisje. Mooie materialen en kwaliteit voor mooie prijzen. 

Dus ben je niet zo van het online shoppen of ben je gewoon toe om er even uit te gaan: kom dan langs bij ons op de markt! wij hebben altijd de leukste meisjeskleding en stoerste jongenskleding mee naar de markt.

Tot snel

Groetjes, Germaine en Judith

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 50,-
Winkel in Driebergen
Kinderkleding en meer